Accesorii – poze / preturi

Cutie pentru monitoare in-ear

Cutie personalizată pentru monitoare in-ear rezistentă la șocuri și praf, de culoare neagră, iți vor proteja perechea de căști oriunde te vei deplasa.

Specificatii tehnice:
Dimensiuni interioare 11.1 x 7.3 x 4.3 cm
Dimensiune exterioare 14.9 x 10.3 x 5.4 cm
Rezistent la apă, șocuri și praf
Sigilare perfectă datorită o-ringu-lui de cauciuc care sigilează cutia atunci când se închide
Cadru din oțel inoxidabil


Pret: 400 ron


Cablu monitoare in-ear

Cablu detașabil cu memorie este produs din cupru pur pentru o conectivitate optimă și întărit cu kevlar în interior. Exteriorul cablului este format din înveliș de poliuretan și teflon pentru a asigura flexibilitate maximă. Cablul se conectează cu monitoarele in-ear prin 2 pini auriți iar mufa de ieșire are un conector audio stereo de 3,5 mm, placat cu aur. Lungimea cablului este standard, de 1200 cm.
Cablul este compatibil cu majoritatea sistemelor in-ear personalizate, fiind disponibil în două culori : negru si alb-argintiu.


Pret: 250 ron


Servetele umede de curățare

În timp ce purtați căștile in-ear, pe suprafața carcasei se poat acumula diferite bacterii și umezeală. Pentru a păstra monitoarele o perioadă îndelungată de timp și a le păstra într-o condiție tehnica bună este nevoie de o îngrijire adecvată cu produse corespunzătoare. Astfel vă recomandăm servețelele umede igenice Cedis, pentru curățarea suprafeței și dezinfecție – eficient împotriva bacteriilor, HBV și a virușilor HIV.

Pret: 40 ron


Periuță de curățare

Aceasta este folosită pentru a curăța tubul de sunet al monitoarelor. Are o buclă de sârmă la un capăt și o perie de curățat la celălalt capăt.


Pret: 10 ron


Adaptor jack

Adaptor aurit de cea mai bună calitate. Adaptor jack 3.5 stereo - jack 6.3 mm stereo. Un accesoriu obligatoriu pentru majoritatea instrumentelor profesionale.
HA-37G = placat cu aur


Pret: 18 ron